Onze werkwijze:

Precisie van een topchef, de passie voor het afgewerkte product

01

Chef aan huis

Na een eerste contact komen we graag bij u langs. Deze afspraak gebeurt altijd op locatie zodat we direct samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

02

Menukaart

Nadat wij ter plaatse zijn geweest en een gesprek hebben gehad, is het tijd voor een offerte. Deze offerte zal heel gedetailleerd zijn en dus ook realistisch, waardoor u achteraf niet voor onaangename verrassingen zal komen te staan. Uiteraard bieden wij steeds een vrijblijvende offerte aan.

03

Alle ingrediënten

Na ontvangst van de offerte spreken we af in onze toonzaal.  Hier zullen we de offerte verder tot in detail overlopen.  In deze derde stap zullen we ook samen andere mogelijke keuzes bekijken die betrekking hebben op de verdere afwerking van uw badkamer.

04

Voorsmaakje

Wij gaan aan de slag met uw keuzes en voorzien daarop de aangepaste offerte.  Tevens wordt er een 3D ontwerp opgemaakt van uw badkamerproject.  Zo krijgt u een beter beeld van hoe alles er precies zal uitzien.

05

Mise en place

Als laatste stap doen we een definitieve opmeting en bespreking ter plaatse. Ook hier staan wij nog steeds open voor opmerkingen.

06

Signature dish

Het project wordt ingezet.  U wordt twee weken voor aanvang van het project gecontacteerd om de praktische details te bespreken.  Hier begint het echte vakwerk, uw badkamer, onze signatuur.

07

Complimenten van de chef

Samen streven wij elke dag naar de perfectie en kwaliteit, maar ook de naservice is voor ons  even belangrijk.
Zelfs na het afwerken van jullie project blijven we ons voor de 100% inzetten.
Een tevreden klant is voor ons goud waard !

 

 

Onze equipe staat altijd voor je klaar

Werk met ons samen

Intervaria
Emile Verhaerenstraat 1D
2890 Sint-Amands

T: 0479/36.48.53
E: sven@intervaria.be